Home

Welkom op de website van Administratiekantoor B. Drenth

Bijna 20 jaar ben ik werkzaam binnen het vakgebied Finance. De eerste 15 jaar bij diverse accountantskantoren en de laatste jaren als F administratiekantoor dat zich richt op Alphen aan den Rijn en omstreken.

 

Inmiddels bestaan wij al weer vijf jaar, en zijn een begrip geworden als administratiekantoor voor geheel Alphen aan den Rijn.

Wij staan er om bekend dat wij de tijd nemen voor u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij van alle ins en outs op het gebied van financiën en boekhouding op de hoogte zijn, en dat wij een financiële verslaglegging op maat voor u verzorgen.

 

Starters en ZZP'ers

Administratiekantoor Stadshagen is ideaal voor starters en zzp'ers die weinig tijd hebben voor die tijdrovende administratie. Vertrouw uw administratie aan ons toe en u voorkomt werk achteraf, doordat de fiscus de regels net even anders interpreteert dan u had gedacht.

Gevestigde ondernemer

Wij zijn er natuurlijk ook voor de gevestigde ondernemer die bijvoorbeeld een efficiëntere administratie wil, waar meer bedrijfseconomische gegevens uit zijn af te lezen, of anderszins een betere kwaliteit wil.

Kijk voor een volledig overzicht van de services bij "diensten".

Belastingaangifte

Ook voor de particulier staan wij klaar. Bijvoorbeeld als u graag uw aangifte inkomstenbelasting op professionele wijze wil hebben ingevuld. Bij problemen kunt u dan terugvallen op advies en ondersteuning.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Waarom Administratiekantoor B. Drenth?

 

  • Klantvriendelijk
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
  • Laagdrempelig
  • Vaste prijsafspraken